A rendezvény ingyenes, regisztrálj, és gyere el! Regisztráció

Programok

Önmagadba és céljaid elérésébe vetett hited megerősödhet motiváló történetek megismerésével, inspiráló előadások és beszélgetések meghallgatásával. A Női Karriernap programjai ebben kínálnak segítséget neked.

Előadások

Mitől leszel nőként értékesebb a munkaerőpiacon? Hogyan képviselheted hatékonyabban érdekeidet? Hallgasd meg ismert és elismert emberek tanácsait! Az ElőadóTér programjait itt találod!

Workshopok

Megosztanád tapasztalataid? Részt vennél egy olyan programon, ahol új ismeretek és közös munka eredményeként hasznos módszereket sajátíthatsz el? Akkor a workshop a Te tereped!

Személyes tanácsadások

Érdekel, hogyan építheted saját márkádat? Kíváncsi vagy, hogyan állíthatsz össze egy vonzó pályázatot? Szakértők ingyenes tanácsadások keretében adnak neked személyre szabott tippeket.

Sikertörténetek

Belley Éva

„A saját magunkkal szemben felállított előítéleteket kell legyőzni.” Noha továbbra is a férfiközpontúság jellemző, folyamatosan növekszik azoknak a nőknek az aránya, akik az informatikában szeretnének érvényesülni. Egyre többen dolgoznak például fejlesztőként vagy programozóként is.

Tovább >>

Belley Éva, ITSH

Kristóf Imola

Kristóf Imola kétgyermekes anyuka, ma éppen otthonról dolgozik. Vele van 9 éves kisfia, aki influenza miatt hiányzik az iskolából, ráadásul mára 10 éves testvére is lebetegedett. Imola tíz évig volt otthon gyermekével, és ezt követően, a Morgan Stanley Return to Work - Lendüljön újra munkába...

Tovább >>

Kristóf Imola, Morgan Stanley

Kis-Tamás Barbara

A Philip Morris Hungary komoly figyelmet szentel a kismamák támogatására. Náluk magába foglalja a vállalati kultúra azt, hogy megőrizzük a munkahelyet a kollégának a visszatéréséig. Kis-Tamás Barbara elindított egy alternatív programot a kismamák munkaerő-piaci visszatérésének a támogatására....

Tovább >>

Kis-Tamás Barbara, Philip Morris Hungary

Bábel Gabriella

Vezetőként kiemelt figyelmet fordít a fiatal tehetségek támogatására, miközben ő maga is folyamatosan fejleszti és képzi önmagát. 2001 óta dolgozik a Microsoft különböző üzleti szegmenseiben. Női vezetőként ez idő alatt sok mindent megélt már. Volt, hogy megkérdőjeleződött a folytatás és olyan is,...

Tovább >>

Bábel Gabriella, Microsoft nagyvállalati üzletágának vezetője

Kiemelt támogatóink

A rendezvény ingyenes,
regisztrálj, és gyere el!

Időpont: 2017. június 10. szombat
Nyitva tartás: 10:00 - 17:00
Helyszín: Millenáris B épület

REGISZTRÁCIÓ