Méltó keretek között folytatódik tehát a Jobline Női Karriernap rendezvénnyel 2014-ben megkezdett hagyomány, és az idei évtől már nem két külön eseményen, hanem Magyarország legnagyobb állásbörzéjén adunk lehetőséget, hogy megtaláld a saját utad! Ha érdekel egy sok dologban hasonló, mégis picit más jellegű rendezvény, nézd meg, mivel találkozhatsz a HVG Állásbörzén 2018. októberben!

2018-tól sajnos nem kerül megrendezésre a Jobline Női Karriernap. Köszönjük, ha az eddigiekben velünk tartottál, bízunk benne, hogy sok szép pillanattal gazdagodtál az elmúlt négy év során. Rengeteg előadással, tanácsadással, kötetlen programmal találkozhattál, melyek önfejlesztés és karrierépítés szempontjából egyaránt útmutatóul szolgáltak.

Oszd meg velünk a véleményed!

Voltál már a Jobline Női Karriernapon? Az elmúlt négy évben rengeteg szakmai előadáson, workshopon, és kötetlen hangulatú programon vehettél részt. Kíváncsiak vagyunk, hogy mi volt számodra a legkiemelkedőbb, így ha ellátogattál a rendezvényre legalább egyszer, kérjük, töltsd ki a lenti kérdőívet! Visszajelzésedet más rendezvényeink fejlesztéséhez használjuk fel. Ha szívesen értesülnél ezekről, add meg neved és e-mail címed a kérdőív végén! Köszönjük!

Cégeknek:

2014. június 14-én a Jobline Női Karriernap megnyitotta kapuit azon munkaadó vállalatok számára, akik fontosnak tartották, hogy egy új fórumon kommunikáljanak a karrierjükkel tudatosan foglalkozni vágyó nők felé, és bemutassák számukra lehetőségeiket, karrierprogramjaikat. Kezdeményezésünket számos pozitív megerősítés támogatta, és így az elmúlt 4 évben egyre izgalmasabb helyszíneken és program-összeállításokkal szánhattunk 1-1 napot ezen küldetés megvalósításának.

Az eddigi koncepció alapján 2018-ban azonban a Jobline Női Karriernap már nem kerül megszervezésre. 

A női célcsoport hatékonyabb elérése, megszólítása érdekében igyekszünk olyan új megoldásokat keresni, amelyekkel a tőlünk megszokott magas színvonalon tudjuk ügyfeleink toborzási és kommunikációs tevékenységét támogatni.

A HVG Állásbörze egyértelműen egy olyan rendezvény, ahol biztosan nem mulasztjuk el, hogy kiemelten kedveskedjünk több ezer női regisztrálónknak és kilátogató vendégünknek.
Amennyiben Önök is szívesen kommunikálnának ennek a célcsoportnak, várjuk érdeklődésüket az [email protected] e-mail címre vagy a +36 1 787 5989-es telefonszámon.

A rendezvényről részletesebben a HVG Állásbörze weboldalán olvashatnak.